| Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! | |
|
+12|d. aerox.mp3 _domaci_rap_ t_r_a_h_a_n_a straha V!P Spava_ Kokain Topnik PiraT GhostRider n0_f3aR 16 posters |
Autor | Poruka |
---|
n0_f3aR Admin
Broj komentara : 104 Age : 43 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 12:24 pm | |
| Prijave molim u sljedecem obliku: Nick... IMe... Godine... Iskustvo...
Najvaznije je vas status na serverui tj. koliko igrate vremena na serveru... Konkurs ce biti otvoren par dana...tako da ne pitate kad su rezulltati...
PRAVILA SEVERA pisu na forumu i veoma su jasna...svako nepostivanje ce se sankcionisat bez izuzetaka zato je na vama koji dobijete ADMINA da ocuvate taj status...Toliko od nas GL&HF
VideoClub XxL Admin's Team GL & HF | |
|
| |
GhostRider
Broj komentara : 7 Registration date : 2008-12-25
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 12:34 pm | |
| Nick:Krupski Manijak (Pro) Ime:Haris Mesic Godina :15 Iskustvo:Nisam najbolji ali sam redovan
Igram po 2-3h na serveru,nisam nikad koristio cit,,, itd.. | |
|
| |
PiraT
Broj komentara : 1 Registration date : 2009-04-04
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 12:50 pm | |
| NicK: PiraT^ Ime:Tarik Godine:15 Iskustvo:igram 5 god amx poznajem na serveru sam cesto mada imam admina i na globalu ali cesto budem i na xxl et toliko od mene pozz i GL&HF | |
|
| |
Topnik
Broj komentara : 4 Registration date : 2009-02-07
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 12:58 pm | |
| nick:<TopniK>
ime:Edin
godina:16
iskustvo: 3godine ,poznajem amx!!! | |
|
| |
Kokain
Broj komentara : 1 Registration date : 2009-04-04
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 1:10 pm | |
| Nick : Kokain Ime : Faruk Godine : 16 Iskustvo : amx_poznajem bio sam admin nma i-zoni igram cs 4.5 god GL svima | |
|
| |
Spava_
Broj komentara : 8 Lokacija : Bos.Krupa Registration date : 2009-02-07
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sat Apr 04, 2009 1:12 pm | |
| Nick : dj am0
Ime : Adis
Iskustvo : poznajem amx komande
Godine : 16
GL & HF | |
|
| |
V!P
Broj komentara : 7 Registration date : 2009-02-07
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sun Apr 05, 2009 7:06 am | |
| Nick: V!P Ime:Dzenis Godina:16 Iskustvo:4 godine | |
|
| |
straha
Broj komentara : 1 Registration date : 2009-01-10
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sun Apr 05, 2009 1:49 pm | |
| Nick: straha Ime: edin Godina: 18 Iskustvo:4 god xD | |
|
| |
t_r_a_h_a_n_a
Broj komentara : 1 Age : 35 Lokacija : 20 Posao : Bos. Krupa Registration date : 2009-04-04
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sun Apr 05, 2009 2:42 pm | |
| Nick: t_r_a_h_a_n_a ime: Anes god: 20 iskustvo: dolazi s godinama inace programiram, morem meda, izlazim e4,kod mureta, kod emira, i 3 rijeci koje me opisuju su: tra ha na xD, toliko od mene, hvala prijatno! | |
|
| |
_domaci_rap_
Broj komentara : 4 Age : 34 Lokacija : Bosanska Krupa Posao : nope Humor : nope Registration date : 2009-02-19
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 06, 2009 5:18 am | |
| Nick: _domaci_rap_ aka ice ice pinguin Ime: Jasmin B. Godiste: `89 Amx iskustvo: znam amx od a do ž. CS iskustvo: nisam Pr0, CS igram since ´06 ( u sta mi ode 3godine ) | |
|
| |
aerox.mp3 Admin
Broj komentara : 26 Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 06, 2009 6:03 am | |
| Nick : aerox.mp3 IMe : Sanel Godine : 15 Iskustvo :4 god .... znam amx bio admin... GL & HF Novim adminima .... | |
|
| |
|d.
Broj komentara : 1 Registration date : 2009-04-12
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sun Apr 12, 2009 6:07 am | |
| Ime : Dino~
Nick |d.
iskustvo: 3,5-god.!
Godine : 15
igram na serveru 2-4 sata.
|d.: komentar modifikovan dana: Mon Apr 13, 2009 6:09 am; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
^askO.
Broj komentara : 13 Registration date : 2009-04-12
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Sun Apr 12, 2009 4:44 pm | |
| ime : Asmir
Nick : ^askO.
iskustvo : igram CS 5 i po godina , znam sve o amx.. bio admin na tuborg , koliba big-da napomenem koliba big je 3. server na rank listi od svih servera , admin na novog serveru Hasis .. ne koristim cheat , online budem po 4-5 h.. toliko od mene ;D;D Gl & Hf ...
^askO.: komentar modifikovan dana: Mon Apr 13, 2009 11:11 am; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Miree^ Admin
Broj komentara : 65 Age : 31 Lokacija : Zivinice Posao : Ne Humor : hahah xD Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 13, 2009 5:27 am | |
| Im : Mirza Call me : MireE^. I'm 15 years old Experience : very guzz Example : a was an admin Im so god in english,but i didnt anything wrong,why im lose an admin ?! :S.. | |
|
| |
Miree^ Admin
Broj komentara : 65 Age : 31 Lokacija : Zivinice Posao : Ne Humor : hahah xD Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 13, 2009 5:29 am | |
| - ^askO. (citat):
- ime : Asmir
iskustvo : igram CS 5 i po godina , znam sve o amx.. bio admin na tuborg , koliba big-da napomenem koliba big je 3. server na rank listi od svih servera , admin na novog serveru Hasis .. ne koristim cheat , online budem po 4-5 h.. toliko od mene ;D;D Gl & Hf ...
i usput ako ne dobijem admina,jebacu svima materr,pogotov tebi n0_f3aR jer si konj ako mi ne das admina,jesi cuoo i ako ti dodje u rupu jebau ti mater ! toliko od mene GL i HF novim amdinima e moj konju! | |
|
| |
n0_f3aR Admin
Broj komentara : 104 Age : 43 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 13, 2009 7:18 am | |
| - Miree^ (citat):
- ^askO. (citat):
i usput ako ne dobijem admina,jebacu svima materr,pogotov tebi n0_f3aR jer si konj ako mi ne das admina,jesi cuoo i ako ti dodje u rupu jebau ti mater ! toliko od mene GL i HF novim amdinima
e moj konju! prica ti je tvoja mati ..... a bujrum u krupu kad god hoces i nikad vise neces igrati na XxL serveru | |
|
| |
Lekron
Broj komentara : 26 Age : 32 Lokacija : SArAJEVO Posao : kARATE Registration date : 2009-01-16
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Mon Apr 13, 2009 1:41 pm | |
| - n0_f3aR (citat):
- Miree^ (citat):
- ^askO. (citat):
i usput ako ne dobijem admina,jebacu svima materr,pogotov tebi n0_f3aR jer si konj ako mi ne das admina,jesi cuoo i ako ti dodje u rupu jebau ti mater ! toliko od mene GL i HF novim amdinima
e moj konju! prica ti je tvoja mati ..... a bujrum u krupu kad god hoces i nikad vise neces igrati na XxL serveru cc sine moj znas da ces dobit admina............ mislis da si mangup ako psujes po forumu picko jedna !!! | |
|
| |
doA
Broj komentara : 1 Registration date : 2011-09-20
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! Tue Sep 20, 2011 4:47 pm | |
| Nick... doA IMe... Adnan Godine... 20 Iskustvo... slabo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! | |
| |
|
| |
| Novi KONKURS za admine na VideoClub XxL Serveru !!!!! GL & HF !!! | |
|