| Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
n0_f3aR Admin
Broj komentara : 104 Age : 43 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Tue Dec 16, 2008 3:05 am | |
| | |
|
| |
Miree^ Admin
Broj komentara : 65 Age : 31 Lokacija : Zivinice Posao : Ne Humor : hahah xD Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Tue Dec 16, 2008 4:42 am | |
| - n0_f3aR (citat):
- ev jedan vic ......
ev jedan vic i sutis xD... Hebe ti haso fatu,a fata ni habera..pitaj on nju:"fato bona koji ti je kurac danas" Fata:"cetvrti sto pitas?" xD | |
|
| |
zeox Admin
Broj komentara : 25 Age : 33 Lokacija : RajVosa Posao : :D Humor : 17 Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Wed Dec 17, 2008 12:00 pm | |
| | |
|
| |
zeox Admin
Broj komentara : 25 Age : 33 Lokacija : RajVosa Posao : :D Humor : 17 Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Wed Dec 17, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
n0_f3aR Admin
Broj komentara : 104 Age : 43 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: nastavak.... Wed Dec 17, 2008 12:19 pm | |
| i drugi dio vica ........ | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Besmrtna izjava Joe E. Lewis-a Wed Dec 17, 2008 12:23 pm | |
| - "Počeo sam dijetu, prestao da pijem, pušim i prejedam se. Za 14 dana izgubio sam dvije nedjelje." | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Registrira se Mujo na facebook!!! Wed Dec 17, 2008 12:26 pm | |
| Username:Mujo Password:Penis -password not long enough! | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: [b][size=18]MUJO I AUTO [/size][/b] Wed Dec 17, 2008 12:29 pm | |
| Prica Mujo sta mu se desilo neki dan dok je vozio auto.... "Ja na kocnicu, ne radi! "Ja na rucnu , neradi! "Ja u kisok RADI!!! | |
|
| |
zeox Admin
| |
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Ah ti pijanci Sun Dec 21, 2008 2:23 pm | |
| Pužu tri pijanca prugom. Kaže prvi: - "Što su duge ove stpenice." Kaze drugi: - "Nikad nećemo stići." Kaže treći: - "Ne brinite se, evo lifta." | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Osjecajna baka ..... Sun Dec 21, 2008 2:24 pm | |
| Javio unuk djedu i baki da dolazi kod njih par dana na selo. Da sto bolje ugoste unuka veli djed baki: - "Daj mi sjekiru da zakoljem najbolju koku." Uhvati djed koku, uze sjekiru i odsječe joj glavu, a koka onako bez glave i dalje skače i mlati krilima. Djed baci koku da ga ne uprlja, to ugleda pijetao pa skoči još jedanput na svoju koku. Kad, baka će: - "Eh dragi Bože, ja lijepe smrti." | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Tarzan u MOSTARU :D Sun Dec 21, 2008 2:26 pm | |
| Ide Mujo Mostarom i vidi Tarzana kako se sprema da skoči sa mosta u Neretvu. - "Nemoj skakat majke ti, ima kod nas dole puno školjki", obrati se Tarzanu. - "Ja sam Tarzan, kralj svih životinja i ne bojim se ni lavova, ni tigrova pa ni tih vaših školjki." Reče Tarzan, skoči, napravi dvostruki salto i ne izranja 5 min. Izlazi sav krvav i pita Muju: - "Majke ti, kakve su vam to školjke tamo dole... Veli Mujo: - "Pa imaš dve od fiće, jednu od lade..." | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Debil u Autobusu :D Sun Dec 21, 2008 2:37 pm | |
| Usao debil u autobus. Stade autobus. Izađe vozač i kontrolor. Prođe pet minuta, izađe debil i kaže: - "Ja znam šta se pokvarilo." Vozač će njemu: "Šuti i uđi u autobus." Poslije petnaest minuta, debil ponovo izađe i govori: - "Ja znam šta se pokvarilo." Vozač će ljutito: - "Marš u autobus." Poslije pola sata debil ponovo izađe i reče: - "Ja znam šta se pokvarilo." Vozač će kontroloru: -- "Hajd pusti ga da kaže, možda nešto zna, možda mu je otac neki mehaničar, hajd reci?" , a debil će: - "Autobus se pokvario." | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| Naslov komentara: Slucajnost..... Sun Dec 21, 2008 2:39 pm | |
| Muž pita svoju ženu: - "Što bi napravila kad bi me sluuuučajno uhvatila u krevetu sa drugom?" A ona će na to: - "A što bi ti napravio kad bi me uhvatio u krevetu sa drugim?" On će spremno: - "Pazi, nemoj sad brkati kurvanje s totalnom slučajnošču." | |
|
| |
aerox.mp3 Admin
Broj komentara : 26 Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Tue Dec 23, 2008 5:29 am | |
| - n0_f3aR (citat):
- Ide Mujo Mostarom i vidi Tarzana kako se sprema da skoči sa mosta u Neretvu.
- "Nemoj skakat majke ti, ima kod nas dole puno školjki", obrati se Tarzanu. - "Ja sam Tarzan, kralj svih životinja i ne bojim se ni lavova, ni tigrova pa ni tih vaših školjki." Reče Tarzan, skoči, napravi dvostruki salto i ne izranja 5 min. Izlazi sav krvav i pita Muju: - "Majke ti, kakve su vam to školjke tamo dole... Veli Mujo: - "Pa imaš dve od fiće, jednu od lade..." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH | |
|
| |
Interloper
Broj komentara : 33 Age : 30 Lokacija : Ratkovici/Celic Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Tue Dec 23, 2008 12:59 pm | |
| koja je razlika izmedju kurva i vlade?? kurvu prvo opalis pa joj das pare,a u vladi ti prvo uzmu sve pare pa kresu li kresu! xD | |
|
| |
Interloper
Broj komentara : 33 Age : 30 Lokacija : Ratkovici/Celic Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Tue Dec 23, 2008 1:30 pm | |
| Sa 2 godine, uspeh je je da su ti pelene suve. Sa 10 godina, uspeh je da imaš prijatelje svojih godina. Sa 18 godina, uspeh je da imaš voza?ku dozvolu. Sa 20 godina, uspeh je da imaš žensku i dobar seks. Sa 30 godina, uspeh je da imaš puno para. Sa 50 godina, uspeh je da imaš puno para. Sa 60 godina, uspeh je da imaš žensku i dobar seks. Sa 70 godina, uspeh je da imaš voza?ku dozvolu. Sa 75 godina, uspeh je da imaš prijatelje svojih godina. Sa 80 godina, uspeh je da su ti pelene suve. | |
|
| |
Interloper
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Wed Dec 24, 2008 12:59 pm | |
| Pricaju dve babe i jedna ce drugoj: - "Od mog unuka nikad ništa nece biti, stalno je za kompjuterom, prica s njim, kuca po tastaturi." Na to ce druga baba: - "Moj ce unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god udjem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, 'ajde da letimo"." | |
|
| |
Aca_Lukas Admin
Broj komentara : 75 Age : 36 Lokacija : Bos.Krupa Posao : Drogiram se Humor : hhh Registration date : 2008-12-25
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Fri Dec 26, 2008 6:21 am | |
| Sjedi jedan starac u parku i naidje zenska i sjede kraj njega da malo odmori i pita ga"Gospodine,koliko vi imate godina"?a on ce "89"kaze ona njemu nebih vam ja dala a on ce "nebih ja ni mogao"!!! hahahah | |
|
| |
Aca_Lukas Admin
Broj komentara : 75 Age : 36 Lokacija : Bos.Krupa Posao : Drogiram se Humor : hhh Registration date : 2008-12-25
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Sat Dec 27, 2008 7:02 am | |
| - aerox.mp3 (citat):
- n0_f3aR (citat):
- Ide Mujo Mostarom i vidi Tarzana kako se sprema da skoči sa mosta u Neretvu.
- "Nemoj skakat majke ti, ima kod nas dole puno školjki", obrati se Tarzanu. - "Ja sam Tarzan, kralj svih životinja i ne bojim se ni lavova, ni tigrova pa ni tih vaših školjki." Reče Tarzan, skoči, napravi dvostruki salto i ne izranja 5 min. Izlazi sav krvav i pita Muju: - "Majke ti, kakve su vam to školjke tamo dole... Veli Mujo: - "Pa imaš dve od fiće, jednu od lade..."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH HA HA HA HA !!! | |
|
| |
Aca_Lukas Admin
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Sat Dec 27, 2008 7:03 am | |
| - Interloper (citat):
- Pricaju dve babe i jedna ce drugoj:
- "Od mog unuka nikad ništa nece biti, stalno je za kompjuterom, prica s njim, kuca po tastaturi." Na to ce druga baba: - "Moj ce unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god udjem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, 'ajde da letimo"." HA HA HA HA HA HA HA HA !!! | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| |
| |
aerox.mp3 Admin
Broj komentara : 26 Registration date : 2008-12-14
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! Sat Dec 27, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
| |
n0_f3aR Admin
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! | |
| |
|
| |
| Vicevi,flehacine i svega pomalo !!!! | |
|